Speciaal voor beheerders van energiecoöperaties organiseert Voorstroom een webinar-serie in augustus en september. Tijdens de webinar leer je meer over hoe je goed met Voorstroom kunt werken. Aan de hand van een online demo en de ruimte om vragen te stellen zul je na de webinar beter inzicht hebben in Voorstroom. De webinars worden gegeven door Jeroen Bolhuis, business developer van Voorstroom.

Voorstroom is een CRM (client relation management) systeem speciaal voor energiecoöperaties. We helpen door middel van deze webinars beheerders van energiecoöperaties graag op weg door de mogelijkheden van Voorstroom te bespreken. Jeroen vertelt je hoe Voorstroom is ontstaan en wat je er allemaal mee kunt bereiken. Tijdens de webinar loopt Jeroen de SCE-module en PCR-module met je door. Ook laat hij je zien hoe je emails verstuurt vanuit Voorstroom. Er is ook ruimte voor vragen en specifieke gebruikerssituaties.

Jeroen vertelt graag meer over waar we met Voorstroom naar toe werkt. We bewegen mee met de nieuwe ontwikkelingen en innoveren mee. Er is ook ruimte om eigen ideeën te opperen.

Opgeven

Als je gebruik maakt van of interesse hebt in Voorstroom, kun je je opgeven voor een van de webinars. We hebben geprobeerd gevarieerde data en tijdstippen aan te bieden zodat er hopelijk voor iedereen een geschikt moment tussen zit. Mocht dit toch niet het geval zijn, neem dan contact op om een geschikt moment te prikken. Geef je op door het opgaveformulier in te vullen.

Published On: 10 augustus 2023Categories: Algemeen, CollectievenViews: 1137

Goed nieuws! Voorstroom is nu ODA

Sinds november 2023 is Voorstroom een ODA. ODA staat voor Overige Diensten Aanbieder. Wat dat inhoudt en wat dit betekent voor gebruikers van Voorstroom leggen [...]

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je in te schrijven bevestig je dat we je ongeveer 4 keer per jaar een nieuwsbrief mogen sturen met de laatste ontwikkelingen en updates.