Voorstroom:

Collectief goed geregeld met Voorstroom

Professioneel online beheer en zóveel meer

Energiecollectief goed en professioneel geregeld, met kansen voor groei en ontwikkeling: dat en meer bieden we je met Voorstroom. Samen met lokale energiecollectieven en energieleveranciers hebben we online software ontwikkeld voor beheer, professionalisering en groei van collectieven, leden en klanten.

Voorstroom is geschikt voor collectieven van twee tot duizenden leden en biedt een professionele oplossing voor elke fase, van opstart tot beheer en doorgroei. Het CRM (Customer Relationship Management) vormt samen met enkele modules de basis. De keuzemodules zijn optioneel.

Dit biedt Voorstroom

Meer inzicht en koppeling

Voorstroom heeft een koppeling met alle (slimme) meters voor groot- en kleinverbruik. De hoeveelheid geproduceerde energie wordt automatisch bijgewerkt en verrekend over de deelnames. Hieruit volgen handige rapportages en visualisaties.

Meer structuur

Voorstroom biedt een structuur en leidraad in de (administratieve) processen van energiecollectieven, klein en groot. Beheerders ontvangen reminders en instructies om belangrijke handelingen uit te voeren.

Hogere betrokkenheid

Deelnemers kunnen toegang krijgen tot de app om hun deelname in een opwekproject dagelijks te volgen. Via (push)notificaties kan het energiecollectief berichten sturen naar deelnemers om ze te informeren en te activeren.

Beter samenwerken

Alle belangrijke gegevens en data zijn centraal vastgelegd. Verantwoordelijkheden zijn zo makkelijk over te dragen. Voeg onbeperkt (mede)beheerders toe in verschillende rollen en met rechten die passen bij de toegekende verantwoordelijkheden.

Meer informatie?

Deelnemen aan collectief?

Zo werkt Voorstroom

Online beheer en zóveel meer

Met Voorstroom beheer je je energiecollectief op een professionele manier. Zo houd je de zaken op orde en creëer je kansen voor groei. De software is ontwikkeld in samenwerking met lokale energiecollectieven en energieleveranciers en is geschikt voor collectieven van twee tot duizenden leden. Voorstroom biedt een oplossing voor elke fase, met een basismodule en keuzemodules.

Voorstroom basismodule

Onze online beheersoftware bestaat uit de volgende modules:

Voorstroom keuzemodules

Je kunt Voorstroom uitbreiden met de volgende modules:

Interesse? Bekijk de demo en onze tarieven

Enthousiast? Ga direct naar registreren

Deze collectieven gingen je voor:

Loading...

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je in te schrijven bevestig je dat we je ongeveer 4 keer per jaar een nieuwsbrief mogen sturen met de laatste ontwikkelingen en updates.