Voorstroom:

Zo werkt het voor deelnemers

Deelnemer bij een energiecollectief of op zoek?

Als je deelneemt aan een opwekproject bij een energiecollectief dat is aangesloten bij Voorstroom, download dan onze app! (App Store en Google Play) Log in nadat je een uitnodiging hebt ontvangen van het energiecollectief. Geen uitnodiging ontvangen? Informeer dan bij het energiecollectief of zij gebruikmaken van de Voorstroom App.

Als je op zoek bent naar een energiecollectief of opwekproject om bij aan te sluiten, maak dan gebruik van onze Energiecollectievenkaart. Hierop vind je alle energiecollectieven en energieprojecten in Nederland, overzichtelijk gepresenteerd. Zoek bijvoorbeeld op plaatsnaam voor de collectieven dichtbij. Je ziet direct of inschrijven mogelijk is.

Stap 1

Vind een collectief

Stap 2

Meld je aan

Stap 3

Download de app

Stap 4

Krijg inzicht

Zicht op eigen opgewekte energie

Collectief vinden

Benieuwd naar energiecollectieven en opwekprojecten bij jou in de buurt? Bekijk onze energiecollectievenkaart! Wist je dat er al honderden lokale collectieven zijn in ons land?

Inzicht in opwek én meer

De Voorstroom App maakt de eigen energie-opwek inzichtelijk, waaronder verdiensten en besparing. Ook kun je notificaties ontvangen en snel eigen gegevens aanpassen.

Vragen of feedback?

Het energiecollectief waarbij je bent aangesloten is het eerste aanspreekpunt voor vragen of suggesties. Zij zijn je graag van dienst. Je kunt ook contact met ons opnemen.

Snel van start? Download onze app

De app biedt je onder andere:

  • Inzicht in eigen energie-opwek
  • Inzicht in verdiensten en besparing
  • Notificaties van energiecollectief
  • Mogelijkheid om snel gegevens aan te passen

Informeer bij jouw collectief of zij met de Voorstroom App werken.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je in te schrijven bevestig je dat we je ongeveer 4 keer per jaar een nieuwsbrief mogen sturen met de laatste ontwikkelingen en updates.