Webinars

Voorstroom demo en visie

Speciaal voor beheerders van energiecoöperaties organiseert Voorstroom een webinar-serie. Tijdens de webinar leer je meer over hoe je goed met Voorstroom kunt werken. Aan de hand van een online demo en de ruimte om vragen te stellen zul je na de webinar beter inzicht hebben in Voorstroom. De webinars worden gegeven door Jeroen Bolhuis, business developer van Voorstroom.

Dit kun je verwachten van de webinar

Informatie over Voorstroom

Voorstroom is een CRM (client relation management) systeem speciaal voor energiecoöperaties. Jeroen vertelt je hoe Voorstroom is ontstaan en wat je er allemaal mee kunt  bereiken.

Live demo

Tijdens de webinar loopt Jeroen de SCE-module en PCR-module met je door. Ook laat hij je zien hoe je emails verstuurt vanuit Voorstroom. Er is ook ruimte voor vragen en specifieke gebruikerssituaties.

Toekomstplannen

Jeroen vertelt graag meer over waar we met Voorstroom naar toe werkt. We bewegen mee met de nieuwe ontwikkelingen en innoveren mee. Er is ook ruimte om eigen ideeën te opperen.

Opgeven voor de webinar

Geef je op voor een van de webinars. Mocht je op geen enkele datum kunnen, vink dan de laatste optie aan. Jeroen neemt dan contact op om een datum in te plannen.