Webinars

Voorstroom demo en visie

Speciaal voor beheerders van energiecoöperaties organiseert Voorstroom een webinar-serie over verschillende onderwerpen. Tijdens de webinars worden verschillende workflows uitgelegd en doorgenomen en leer je meer over hoe je goed met Voorstroom kunt werken. Er is hierbij ruimte om vragen te stellen. De webinars worden gegeven door Jeroen Bolhuis, business developer van Voorstroom.

Onderwerpen die aan bod zullen komen

PCR workflow

Hoe werkt de PCR workflow precies? Op onze Kennisbank staat al veel informatie die je op weg kan helpen, maar mogelijk heb je nog steeds vragen. We nemen het met je door in de webinar.

Inschrijvingen

Tijdens de webinar loopt Jeroen de workflow van inschrijvingen met je door. Hoe werkt het en wat komt er allemaal bij kijken? Er is zeker ruimte om vragen te stellen!

Facturering

Jeroen vertelt graag meer over hoe facturering precies werkt in Voorstroom. Het hele proces wordt doorlopen tijdens de webinar en er is uiteraard ook ruimte om vragen te stellen.

Opgeven voor de webinar

Geef je op voor een van de webinars. Mocht je op geen enkele datum kunnen, vink dan de laatste optie aan. Jeroen neemt dan contact op om een datum in te plannen.