Voorstroom:

Zakelijk markt

Elkaar versterken in lokale duurzame energie

Energieleverancier, netbeheerder, woningcorporatie, vastgoedeigenaar of op een andere manier betrokken bij de lokale duurzame energiemarkt? We verkennen graag kansen en mogelijkheden om samen de lokale energietransitie te versnellen en collectieven vooruit te helpen.

Bespreken hoe je energiecollectieven en hun deelnemers met jouw waardevolle aanbod bereikt? Of wil andere kansen voor samenwerking onderzoeken? Neem contact op!

Eerst meer weten over Voorstroom? Lees het bij Missie en team en Collectieven.

De kracht van Voorstroom

De toekomst van de energietransitie draait om lokaal. Met het streven vanuit het klimaatakkoord naar omgevingsparticipatie en 50% lokaal eigendom, gaan lokale energiecollectieven een steeds belangrijkere rol spelen bij grote projecten. Iedereen moet mee kunnen doen en dat sluit ook precies aan bij waar wij bij Voorstroom voor staan. Door Voorstroom in te schakelen, kan de deelname van energiecollectieven, burgers en/of bedrijven aan grootschalige projecten in goede banen worden geleid.

Voorstroom maakt het mogelijk om de energie-opwerk direct te monitoren. We helpen bij het opzetten van het project, de inspecties en subsidies (bijvoorbeeld SDE++). Met Voorstroom maak je omgevingsparticipatie mogelijk en ongecompliceerd.

Contact met Voorstroom

In gesprek met elkaar

Graag verkennen we kansen en mogelijkheden in een persoonlijk gesprek. Bel of mail even zodat we samen iets af kunnen spreken.

Telefonisch verkennen

Een voorkeur voor telefonisch contact? We zijn op werkdagen overdag bereikbaar en staan je graag te woord.

Afstemmen per mail

We zijn goed bereikbaar per mail en streven naar een reactie binnen 2 werkdagen. Sneller reactie nodig? Bel dan gerust.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je in te schrijven bevestig je dat we je ongeveer 4 keer per jaar een nieuwsbrief mogen sturen met de laatste ontwikkelingen en updates.