Demo en tarieven

Energiecollectieven

Neem een kijkje: Demo Voorstroom

In de demo-omgeving kun je alle functionaliteit van Voorstroom bekijken. Het geeft een beeld van de mogelijkheden voor het (online) beheer van jouw lokale energiecollectief in elke fase. Het is niet mogelijk om dingen aan te passen in de demo, maar het geeft wel een realistisch beeld van Voorstroom.

Na het bekijken van de demo overtuigd van Voorstroom? Startende collectieven zonder project in productie kunnen gratis van start met Voorstroom Basis + Inschrijving. Pas met actieve deelnemers en een collectief opwekproject in productie gelden de tarieven. Nog vragen? Neem contact op, we denken graag mee!

Ervaar Voorstroom zelf!

Probeer onze demo

Bekijk in de demo-omgeving alle functionaliteit van Voorstroom. Het geeft een beeld van de mogelijkheden voor het (online) beheer van jouw lokale energiecolectief in elke fase.

Snel en gratis van start

Maak om snel van start te gaan een (gratis) account aan. Startende collectieven zonder deelnemers beginnen gratis! Collectief met deelnemers? Zie dan de tarieven verderop.

We denken graag mee

Heb je nog vragen na het bekijken van de demo, tarieven en de pagina voor collectieven? We denken graag mee en vertellen je net zo graag over de mogelijkheden van Voorstroom!

Tarieven Voorstroom:

Basismodule | CRM en meer

De Voorstroom Basismodule bestaat uit het CRM (klant- en relatiebeheer), project- en deelnemersadministratie, energiedata en dashboard en een facturatiemodule.

Startend collectief? Als startend collectief nog zonder collectief opwekproject in productie, kun je gratis gebruikmaken van de Basismodule en Inschrijfmodule.

€ 6,- per deelnemer

+ €100,- jaarlijks

Postcoderoos en SCE (Uitbetalingen)

Aanvullende keuzemodule voor het eenvoudig uitbetalen van opbrengsten.

€ 1,50 per deelnemer

+ € 50,- jaarlijks

App deelnemers

Aanvullende keuzemodule voor inzichten voor participanten en snelle communicatie.

€ 1,50 per deelnemer

+ € 50,- jaarlijks

Inschrijfmodule

Aanvullende keuzemodule voor het inschrijfproces.

Gratis

Energieloket

Keuzemodule, beschikbaar en in doorontwikkel- en testfase.

[op aanvraag]

Voorwaarden & toelichting

  • Bedragen zijn jaarlijks (excl. btw), op basis van een overeenkomst voor vijf jaar.
  • Vaste bedragen zijn per collectief, ongeacht het aantal projecten.
  • Deelnemer is een persoon/huishouden/aansluiting, deelnemend in één of meerdere projecten.
  • Facturatie vooraf op basis van (geschatte) aantal deelnemers voor het komende jaar, achteraf volgt evt. correctie op basis van werkelijk gebruik.
  • Exclusief eventuele conversiekosten voor importeren data of aanleveren export (maatwerk).
  • De tarieven kunnen jaarlijks bijgesteld worden, in lijn met de CBS consumentenprijsindex.
  • Inclusief max. 2 koppelingen met slimme/productie meter(s) (indien mogelijk). Eventuele kosten voor extra koppelingen zullen worden doorberekend.

Inclusief support

Wij bieden collectieven die werken met Voorstroom tweedelijns support en ondersteuning. Kijk bijvoorbeeld in onze kennisbank. Ook zijn wij te bereiken via ons support email-adres, support@voorstroom.nl. Tijdens de opstartfase van een project helpen we met het inrichten van Voorstroom en het opzetten van het eerste project.

Goed om te weten: het collectief blijft aanspreekpunt voor deelnemers.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je in te schrijven bevestig je dat we je ongeveer 4 keer per jaar een nieuwsbrief mogen sturen met de laatste ontwikkelingen en updates.