De oude postcoderoos regeling (formeel: Regeling Verlaagd Tarief) verdwijnt en wordt vervangen door een nieuwe regeling. Deze nieuwe regeling heeft als naam Subsidieregeling Coöperatieve Energieopwekking, op de site van Hier Opgewekt staat daar uitgebreide informatie over.

Deze nieuwe regeling willen wij ook optimaal ondersteunen vanuit Voorstroom. We werken daarom aan een aantal aanpassingen en verbeteringen. We maken de inschrijfmodule flexibeler, waardoor jullie beter in kunnen stellen welke informatie jullie van nieuwe deelnemers vragen. Voor de nieuwe regeling is bijvoorbeeld het elektriciteitsverbruik van een deelnemer niet meer relevant. Deze aanpassing komt binnen en paar weken beschikbaar. In de nieuwe regeling is de rol van de energiecoöperatie groter, ook op financieel gebied. We breiden daarom de factuurfunctionaliteit uit, onder andere met dynamische factuurregels. We verwachten dit binnen enkele maanden af te ronden. We kijken ook naar mogelijkheden voor het vastleggen van gegevens over bijvoorbeeld de hoogte van de subsidie, subsidievoorschotten, etc. We willen dit graag op zo’n manier implementeren dat het jullie optimaal ondersteunt. Als jullie hier al concrete ideeën bij hebben horen we graag van jullie via de email (info@voorstroom.nl). Deze aanpassingen worden onderdeel van de huidige postcoderoosmodule van Voorstroom en komt dus gewoon beschikbaar als je de postcoderoos module van Voorstroom gebruikt. Uiteraard blijven we de oude regeling ook ondersteunen.

Published On: 5 januari 2021Categories: Algemeen, Collectieven, PostcoderoosregelingViews: 1012

Goed nieuws! Voorstroom is nu ODA

Sinds november 2023 is Voorstroom een ODA. ODA staat voor Overige Diensten Aanbieder. Wat dat inhoudt en wat dit betekent voor gebruikers van Voorstroom leggen [...]

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je in te schrijven bevestig je dat we je ongeveer 4 keer per jaar een nieuwsbrief mogen sturen met de laatste ontwikkelingen en updates.