Als gebruiker van Voorstroom heb je misschien wel eens Remko aan de telefoon gehad of met Jeroen om tafel gezeten. Zeggen deze namen en gezichten je nog niet zo veel? Hoog tijd voor een voorstelrondje!

Mark

Vanaf het begin van Voorstroom in 2016 is Mark betrokken. Als Lead Developer maakt hij het mogelijk dat Voorstroom op technisch vlak werkt. Dashboard, frontend, backend, feature requests: Mark pakt het allemaal op. Zeggen die termen je niets? Dat maakt niet uit, want Mark zorgt ervoor dat het goed geregeld is en jij als Voorstroom gebruiker inlogt op een platform dat werkt.

Tygo

Tygo is Software Developer en runt samen met Mark de technische kant van Voorstroom. Hij houdt zich veel bezig met de app, maar draagt zijn steentje bij op alle gebieden. Nieuwe ontwikkelingen, verbeteringen en technische ondersteuning: Tygo is van alle markten thuis.

Jeroen

Als Business Developer heb je misschien wel eens nieuwe ideeën besproken met Jeroen. Hij gaat namelijk graag op pad om coöperaties te ontmoeten en nieuwe ideeën uit te werken. Of je nou als coöperatie net start met Voorstroom of als trouwe gebruiker een goed idee hebt voor het platform: Jeroen denkt graag met je mee. Nieuwe kansen aangrijpen is waar Jeroen goed in is, waardoor Voorstroom een groeiend platform is met veel maatschappelijke impact.

Remko

Remko is het nieuwste gezicht binnen Voorstroom. Als Relatiebeheerder is hij beschikbaar om alle vragen te beantwoorden en klachten te verhelpen. Hij denkt graag met je mee en is je tot dienst. Remko is de schakel tussen de gebruikers en het technische team: nieuwe ideeën en complexe vragen zet hij graag door. Hij is van plan om events te organiseren waarbij Voorstroom gebruikers samen komen om vragen te stellen en te brainstormen. Daar houden we je van op de hoogte!

Sven

Als afstudeerder hield Sven zich van januari tot juli 2023 bezig met de gebruiksvriendelijkheid van Voorstroom verbeteren. Dit deed hij door te kijken naar vragen die vaak binnen zijn gekomen in het verleden en oplossingen voor te stellen die kunnen worden verwerkt in het platform. Op de achtergrond zorgde hij ervoor dat Voorstroom een stuk fijner in gebruik wordt.

Zo, nu is het duidelijk wie er voor zorgen dat Voorstroom in de lucht blijft. Neem contact op als je vragen hebt of graag nieuwe ideeën wilt bespreken.

Published On: 6 juli 2023Categories: AlgemeenViews: 1880

Goed nieuws! Voorstroom is nu ODA

Sinds november 2023 is Voorstroom een ODA. ODA staat voor Overige Diensten Aanbieder. Wat dat inhoudt en wat dit betekent voor gebruikers van Voorstroom leggen [...]

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je in te schrijven bevestig je dat we je ongeveer 4 keer per jaar een nieuwsbrief mogen sturen met de laatste ontwikkelingen en updates.