Selecteer een pagina

Vandaag hebben wij een nieuwe functionaliteit gelanceerd op onze energiecollectievenkaart. Ook collectieve opwekprojecten van de collectieven worden nu getoond. Als geïnteresseerde kunt u nu zien of het collectief waarin u geïnteresseerd bent een opwekproject heeft gerealiseerd of in voorbereiding heeft. Bent u alleen geïnteresseerd in de projecten waarbij inschrijven mogelijk is? Dan kunt u dit eenvoudig aangeven en worden de resultaten gefilterd. Op deze manier wordt de digitale toegang tot de energiecollectieven verder vergroot.

Gratis
Alleen de projecten van de bij Voorstroom aangesloten energiecollectieven worden getoond op de kaart. Evenals de overige functionaliteiten van de kaart is dit een gratis service van Voorstroom. Meer weten of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met info@voorstroom.nl.