Selecteer een pagina

Het is belangrijk als coöperatie om alle gegevens van een relatie (intern en extern) op één centrale plek vast te kunnen leggen en een historie op te bouwen van alle contactmomenten. Ook binnen Voorstroom is dit een belangrijk onderdeel. Daarom hebben wij hier de afgelopen tijd veel aandacht aan besteed.

Nieuw design
Binnen Voorstroom hadden wij al de mogelijkheid om alle relevante gegevens over relaties vast te leggen. De weergave hiervan is nu herzien en overzichtelijk weergegeven in één scherm:

  • Relatie gegevens
  • Een tijdlijn van alle contactmomenten
  • Documenten
  • Energieleveringscontracten

E-mails vastleggen als contactmoment
Naast het nieuwe overzichtelijke Relatiescherm, is het nu ook mogelijk om vanuit elke e-mail applicatie e-mails door te sturen naar Voorstroom en deze vast te leggen in het systeem als contactmoment met de relatie. Ook is het mogelijk een relatie te voorzien van (oneindig veel) labels. Bijvoorbeeld als lid, geïnteresseerd in deelname Project X, geïnteresseerd in energiebesparing, etc. Door het voorzien van een label kan er gemakkelijk gefilterd worden en kunnen relaties met een gemeenschappelijk label gezamenlijk worden benaderd.