Selecteer een pagina

Afgelopen week gaf Marco Scholten, directeur Voorstroom, een presentatie tijdens de bijeenkomst van het project Robuust en Co, waarbij deelnemers kennis en inzicht delen in businesscases die het perspectief van een energiecoöperatie verbeteren. Dit keer werden de businesscases van de coöperaties LochemEnergie en IJsselwind besproken.

Rol Voorstroom
Voorstroom was aanwezig om in te gaan op en uitleg te geven over de front- en backoffice van energiecoöperaties. Hierbij is toelichting gegeven op welke functionaliteiten Voorstroom nu biedt, maar ook welke ondersteuning wij in de (nabije) toekomst geven aan de coöperaties. Het uiteindelijke doel is toewerken naar ondersteuning in alle fases van een energieproject:

  • Idee
  • Ontwikkeling
  • Realisatie
  • Productie en beheer

We kijken terug op een interactieve avond!